Doorgaan naar inhoud
Vanwege drukte bij de pakketdiensten en in ons magazijn kunnen leveringen momenteel ca. 1 a 2 werkdagen vertraging oplopen. Neem bij het bestellen van grote meubels altijd even contact op voor actuele levertijden, deze kunnen vanwege beperkte toelevering afwijken van de bij het product vermeldde levertijden.
Vanwege drukte bij de pakketdiensten en in ons magazijn kunnen leveringen momenteel ca. 1 a 2 werkdagen vertraging oplopen. Neem bij het bestellen van grote meubels altijd even contact op voor actuele levertijden, deze kunnen vanwege beperkte toelevering afwijken van de bij het product vermeldde levertijden.

Privacyverklaring

Via onze webwinkel worden persoonsgegevens verwerkt. TableDeluxe vindt een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens erg belangrijk. Wij zorgen er dan ook voor dat deze gegevens zorgvuldig verwerkt en beveiligd worden.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij middels deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot uitsluitend de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij eerst om toestemming vragen om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van derden die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij het recht respecteren om je eigen persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Gebruik van persoonsgegevens

Als je onze webwinkel bezoekt, verkrijgen wij bepaalde gegevens van jou. Dit kunnen privacygevoelige gegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken alleen de persoonsgegevens die door jou verstrekt worden voor een gevraagde dienst, of als wij je gegevens verkrijgen met als doel deze te verwerken.

Wij verwerken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • IP-adres
  • Orderhistorie

Toegang accountomgeving

Met ons klantaccount krijg je toegang tot een beheeromgeving waar je zelf gegevens kunt instellen, opgeven en wijzigen.

Doeleinden gegevenswerking

  • Wij maken gebruik van NAW-gegevens om je bestelling op een goede manier af te kunnen handelen.
  • Wij maken gebruik van je betaalgegevens om de betaling van een bestelling op de juiste manier af te kunnen handelen.
  • Als het nodig is, maken wij gebruik van je contactgegevens om je op de hoogte te houden omtrent de bestelling, of als je andere vragen voor ons hebt.
  • Wij bewaren je bestelhistorie, inclusief betaalgegevens, binnen de gestelde wettelijke termijn om te voldoen aan onze wettelijke plicht.
  • Wij kunnen gebruik maken van je contactgegevens om je van persoonlijke aanbiedingen te kunnen voorzien. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt als je hier toestemming voor hebt gegeven.
  • Wij maken gebruik van je IP-adres, adresgegevens en betaalgegevens ten behoeve van fraudepreventie, indien er sprake is van een gerechtvaardigd belang.

Wij kunnen jouw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken, maar alleen als dit nodig is voor een goede afhandeling van een bestelling. Hierover lees je meer in deze privacyverklaring, onder het kopje ‘verstrekking aan derden’.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen jouw gegevens delen met onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst en mogen je gegevens uitsluitend gebruiken voor de door ons gestelde doeleinden. De veilige verwerking van jouw gegevens wordt gewaarborgd middels een bewerkersovereenkomst tussen TableDeluxe en onze partners.

Contact

Wij bieden je via onze webwinkel verschillende mogelijkheden aan om vragen te stellen (zoals chat, e-mail, telefoon en social media). Je kunt hier zelf beslissen welke gegevens je aan ons verstrekt. De gegevens die wij ontvangen worden bewaard zolang dit nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling van je vraag.

Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief informeren wij onze klanten over onze producten en/of diensten. Je kunt in elke nieuwsbrief een link vinden waarmee je jezelf te allen tijde kunt afmelden.

Cookies

Wanneer je voor het eerst onze webwinkel bezoekt, krijgt je een cookiebanner te zien waarin wij uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Verder gebruik van onze webwinkel vatten wij op als toestemming voor het gebruik van cookies. Het is natuurlijk mogelijk de cookies uit te schakelen via je internetbrowser. Het is mogelijk dat onze webwinkel dan niet meer optimaal functioneert.

Wij hebben afspraken gemaakt over het gebruik van cookies en applicaties die derden op onze website plaatsen. Wij kunnen niet garanderen dat wij een volledige controle hebben over wat deze derden met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om inzicht te krijgen hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij staan Google niet toe om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. IP-adressen laten wij anonimiseren.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om je bestelling(en) af te handelen, inclusief garantie, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op onze website, niet op websites van derden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen, voordat je van deze websites gebruik maakt.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wij helpen je graag verder mochten er klachten zijn over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

WebwinkelKeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om je naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan je bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert je naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op je review te geven. In het geval dat wij je uitnodigen om een review achter te laten delen wij je naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel je uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Contactgegevens

TableDeluxe
Graftermeerstraat 32
2131AC Hoofddorp

+31 (0) 85 - 876 92 59

contact@tabledeluxe.nl